Η απάντηση που έδωσε η Pink στην 11χρονη κόρη της, όταν της ζήτησε κινητό


Μια από τις καινούριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς σήμερα είναι η επιμονή των παιδιών τους να αποκτήσουν κινητό και άλλες ψηφιακές συσκευές σε όλο και πιο μικρή ηλικία, συχνά επηρεασμένα από τους φίλους και τους συμμαθητές τους.


Η τραγουδίστρια Pink, μητέρα δύο παιδιών, δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα, ωστόσο έχει υιοθετήσει μια δυναμική προσέγγιση απέναντι σε αυτά τα αιτήματά τους. 

Όπως έχει πει σε συνέντευξή της: «Τα παιδιά μου δεν έχουν τηλέφωνο, η 11χρονη κόρη μου είναι η μοναδική στην τάξη της που δεν έχει. Είναι δύσκολο. Πολλοί φίλοι έχουν τα παιδιά τους στο TikTok, εγώ όχι. Είπα στη Willow [την κόρη της], αυτό απλά δεν με συγκινεί. Δεν ταιριάζει στα παιδιά μου. Κι εσύ είσαι παιδί μου».

«Τα παιδιά μου δεν έχουν τηλέφωνο, η 11χρονη κόρη μου είναι η μοναδική στην τάξη της που δεν έχει. Είναι δύσκολο. Πολλοί φίλοι έχουν τα παιδιά τους στο TikTok, εγώ όχι. Είπα στη Willow [την κόρη της], αυτό απλά δεν με συγκινεί. Δεν ταιριάζει στα παιδιά μου. Κι εσύ είσαι παιδί μου».

Με αυτό τον τρόπο η Pink πιστεύει ότι προστατεύει τη Willow από τις δυνητικά βλαβερές συνέπειες των social media σε παιδιά και εφήβους – ειδικά σε όσα έχουν επώνυμους γονείς. Πώς όμως βεβαιώνεται ότι είναι καλά όταν βρίσκεται μακριά της; Της έχει χαρίσει ένα smartwatch, με το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει με τη μαμά της αν παραστεί ανάγκη, αλλά για την ώρα δεν το συζητά να της αγοράσει κινητό.

«Της είπα, αν μπορείς να μου παραθέσεις επιστημονικές πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή ότι τα social media σου κάνουν καλό, τότε θα σου πάρω. Διαφορετικά, σου εύχομαι καλή τύχη! Γιατί θα μπορούσε να γίνει άνετα δικηγόρος, έχει πάντα δίκιο. Μπορεί ακόμα και να βρει αυτά τα επιστημονικά στοιχεία».
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !